Post by aprapepettack on Feb 11, 2022 21:10:07 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tiles Hop: EDM Rush! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tiles Hop: EDM Rush! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ suurendada võtmete häkkimist ▞▞▞
▞▞▞ Tiles Hop: EDM Rush! 2022 version ▞▞▞
Muusikaline intro KR tunnusmuusika põhjal ... Womg 021 Trk027 One Slip At A Time Alexander Paul Rudd (Prs), ... Love Of My Life (An Ode To Hip Hop).
Mida !! Sellest ajast peale, kui ma selle rakenduse alla laadisin, ei laadita see alla, jäin laadimist oodates magama. Palun parandage see probleem mu teises telefonis, see ei tööta ikka veel, annan sellele 1 tärni, et anda jumal! Minu andmed olid asjata
Mulle meeldib see mäng, kuid mõned laulud ei tööta
Mäng meeldib väga, kena löök ja sujuv mäng.
Mulle ausalt öeldes ei meeldi rakendus, see on lõbus ja kõik, kuid mul on ainult 4 lugu, mida saan esitada ja need pole isegi laulud!! Need on remiksitud või midagi muud ja kõlavad jubedalt. JA NII PALJU LISAD. Mängin 2 sekundit, lisa. Üritan mängida ringi, lisa. Olen varsti võitmas, lisa. LIIGA PALJU LISANDUSI.
Mulle meeldib, kuidas sa lauluga lähed, aga ma arvan, et sul peaks olema rohkem laule ❤
Mite kõige parem
Hindan seda 3 tärniga, sest soovin, et te ei peaks pärast laulu lõpetamist lihtsalt lõputult tegema, sest lõputu rikub tavaliselt mu lemmiklaulu.
See on lõbus mäng, kuid see vajab rohkem lugusid, paremaid laule ja rohkem funktsioone, kuid üldiselt on see hea mäng ja vajate ka rohkem pallivalikuid, need, mis seal on, on igavad
Tere. Mulle meeldib see mäng, sest seal mängus on hea muusika. Ma soovitan!
Kui ma selle esimest korda alla laadisin, oli see sond väga kena, kuid nüüd olen selle mängu alla laadinud, nii et sond pole liiga kena
Lae EPHEMERAL russian APK Android - APKFlame
No-Big-Silence Albums Kuidas Kuningas Kuu Peale Kippus ...
See on hea aga annan tähe
See mäng oleks palju parem, kui muusika ei kõlaks nii hävitatult, samuti on mäng tõesti hiline ja seal on palju reklaame, kuid ma saan aru, miks sellel reklaame on, nii et see pole kurtmine
Muidu on hea aga kui ma panen sinna oma muusika ei ole see palli värgendus üldse muusikaga rütmis (nt kui mul on väga rahulik muusika siis see pall hüppab kiiresti)
Tiles Hop: EDM Rush! მუსიკა eud
See on kõigi aegade parim mäng!
See mäng jõuab põhimõtteliselt selleni, et me ei saa seda mängu mängida, kuna mänguseadmed on viivitatud, kuid peale selle on see päris hea mäng.
Pisike kosmoseprogramm mod apk (palju raha) v 1.1.205
NEW BLACKPINK Tiles Hop: KPOP EDM Rush 2021 - Google ...
Hei, see mäng on legaalne ja ma olen seda mängu mänginud alates selle ilmumisest, aga miks ma ei saa rohkem laule üles laadida!? Lisaks olen ma üks esimesi inimesi, kes seda mängu mängib, mul on juba aastaid ja see on hämmastav, kuid palun lubage mul sellesse lugusid üles laadida, aitäh
See mäng on tore, kuid kui valite oma laulu, läheb see mängust välja
See on hea ja lõbus mäng! Aga hindan seda 2 tärniga, sest kui ma esitan MINU lugusid, siis see pole isegi muusikaga sünkroonitud, see on alati nii aeglane ja nagu tavaline kiirus
Tiles Hop: EDM Rush! Музика fkct
See on okei, kuid ma ei saa kasutada reklaami uue laulu hankimiseks
See on liiga aeglane ja lihtne
Annan sellele 2 tärni, sest seal on liiga palju reklaame, kuid muidu on see lõbus
Lahe mäng!
Populaarsed rakendused - Microsoft Store
see on suurepärane mäng ja personal, kuid kui see muutub aina raskemaks, kaotan ma ja kui vajutan laulu, ei taha see, et ma seda mängu mängiksin, palun tehke see paremaks.
Inimesed, kes selle mängu tegid!!!!!!! Vau ... ma tõesti armastan seda mängu, see annab teile midagi teha ja esitab teile väljakutseid, AGA!!! Lisad 😠😠😠Ma ei saa mängu lõpetada lisade tõttu, ma ei saa uusi lugusid esitada, siis on lisa, ma ei näe oma skoori, sest on lisa Jah, ma tean, et see on reklaam, aga nii palju!!!! Olen mänginud mängu 10 minutit ja olen näinud juba 22 lisamist!!! Ja see ajab paljud inimesed hulluks ja see viib inimesteni, kes lähevad ja kustutavad mängu!! Palun paranda
Lõbus mäng, kuid kulutate reklaamide vaatamisele sama palju aega kui mängu mängides.
... mina ja mu õde Mitu miksi - hästi palju muusikapalu kokku pandud. PALUN KÜSIGE KÜSIMUSI. TULEB Q ...
Varem polnud sellel mängul kunagi reklaame nende plaatide külgedel, mille peal me rassisime. Nüüd on nad seal ja on mind seganud ning lõpuks ajan oma rassi sassi. See osa mulle ei meeldi. Mäng ise on päris kena, saan kuulata head muusikat, samal ajal kui töötan selle nimel, et mu reaktsioonid muutuksid kiiremaks ja käed oleksid kasutamiseks kättesaadavamad.
See mäng oli hea, veidi hiline, aga mis kõige tähtsam, SELLEL EI OLNUD RICK ROLL
Ma ei saa reklaame, mille jaoks ma oma lemmiklaulu tahan
SEE ÕUDNE ärge laadige seda alla iga kord, kui kaotate, vaatate lisa ja ka peate vaatama lisamist laulu jaoks kohutav täiesti õudne ma vihkan seda
Ma armastan seda mängu, sest selles on nii palju laule ja saate mängida ja kuulata mis tahes laulu, mis teile meeldib, et muuta oma päeva heledamaks.
Pets Race - Fun Multiplayer PvP Online Racing Game Arkadspel ope
Tiles Hop: EDM Rush! მუსიკა eud
Hea mäng
Äge
Eile plaatide hüpet värskendati, kuid plaatide hüpe ei tööta ja ei tööta ekraanil kuvatud mustal ekraanil, palun paranda see
Ma annan ainult kaks tärni ainult sellepärast, et me ei tohiks minu vahepalas ühtegi lugu muuta ja siis oli mäng suurepärane, kuid see ei saa meeldida ainult mulle
See mäng tundub tore. Nii palju viivitust, kuigi mul pole peaaegu ühtegi muud rakendust ja mul on paar fotot. Mu telefonil ei olnud kunagi probleeme teiste rakendustega ja viivitus tekkis kõige kummalisematel aegadel, nagu oleks see kodeeritud või midagi sellist. Loo laadimine võttis sõna otseses mõttes igavesti ja laadimine ei lõppenud kunagi, kuigi riba oli VÄHEMALT umbes 6 minutit täis. Ma ei saanud isegi õpetust ega mänginud piisavalt kaua, et teada saada, kas õpetust on võimalik valida. Rakendus on minu jaoks nõme.
Mäng on täiesti tore, kuid palun laadige üles rohkem k-popi laule
See mäng oli kõrgem kui vaba tuld ja suurepärane heli kõrvaklappidega 🎧
Tiles Hop: EDM Rush! موسیقی otm
Parim mäng üldse
Käisin õpetuses ja mul jäi paanid vahele, kuid kui ma tahan uuesti proovida (õpetus), palus see mul mängida 30-sekundiseid vahelejätmatuid reklaame. Vaatasin seda ja pärast seda lõpetasin ja siin ma olen, valmis selle asja desinstallima.
väga vesine mäng, sest sellel on väga vähem laule
Musiverse - Latest version for Android - Download APK + OBB
Annan sellele hindeks 3, sest see hoiab mind idk-st välja, miks, aga mäng on hea, ostke palun, parandage mul tekkinud probleem.
Windows live tiles phone, Carolyn mayhew lake odessa, Joga ...