Post by aprapepettack on Feb 11, 2022 21:34:20 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Botworld Adventure ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Botworld Adventure IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukiwać kod nieograniczony zasób ▞▞▞
▞▞▞ Botworld Adventure 2022 version ▞▞▞
Naprawdę lubię tę grę! Jeśli szukasz relaksu po dniu pracy, polecam to sprawdzić! Scenariusz jest WSPANIAŁY, a małe roboty, których nie mogę przeboleć, jakie są urocze! Tworzysz własny zespół botów i rozwijasz te, które lubisz najbardziej! Masz misje i mnóstwo terytoriów do odkrycia, fabuła też mi się podoba! Nie mogę się doczekać, aby odkryć więcej nowych rzeczy! Obecnie mam 10 lvl i jestem pewien... postępy w podnoszeniu poziomu botów i ulepszaniu nie są tak szybkie jak na początku, ale... to najbardziej podstawowa funkcja gry na świecie, więc po prostu ciesz się stylem gry, bitwami, fabuła oraz wiele strategii i kombinacji botów, które możesz stworzyć! Sprawiłem, że dołączyły do mnie jeszcze dwie osoby i są zachwyceni! <3
10/10
To bardzo fajni i twardzi przeciwnicy, ciężko, ale dobrze się do tego przyzwyczaisz
Dobre klejnoty
Zabawa do 20 poziomu. Gra jest zbugowana; nie mogę kontynuować historii. Szybko się nudzi.
Gra jest niesamowita! Wiele rzeczy do zrobienia, dobra strategia i ogromna mapa do odkrycia. Jeśli nie chcesz wychodzić, arena jest świetnym zabójcą czasu. Mam tylko jedną rzecz, która poprawiłaby dla mnie rozgrywkę. Byłoby wspaniale mieć przycisk szybszej akcji blisko krawędzi ekranu. Może dwukrotne dotknięcie kontrolera kierunkowego mogłoby na przykład rozpocząć rozmowę... lub coś w tym stylu. Nie trzeba więc przesuwać kciuka na środek ekranu, aby nacisnąć przycisk akcji. Uważam, że ułatwiłoby to mechanikę eksploracji. Widziałem kilka komentarzy na temat zbyt wolnego postępu, miałem to uczucie na początku, ale rekruci to genialne rozwiązanie, aby zrównoważyć rzeczy. I, mówiąc tylko, reklama jest bardzo trafna! Jest tak dobrze zrobione, że wydaje się częścią rozgrywki.
Przestań niepotrzebnie.
Fajna gra, ale nie pozwala żadnej innej aplikacji (takiej jak audiobooki) działać w tle, nawet po wyłączeniu muzyki. Uważam też, że postęp jest zbyt wolny, ale ogólnie wydaje się, że jest przyjazny dla f2p.
Szczerze mówiąc, nie myślałem zbyt wiele o tej grze, kiedy zacząłem grać, ale byłem mile zaskoczony tym, jak łatwo jest nakłonić boty do walki. Nie tylko to, ale boty startowe, które możesz zdobyć, są bardzo potężne dzięki ulepszeniom i wykonują więcej niż wystarczająco dużo pracy, abyś mógł kontynuować. Skalowanie trudności jest dobre, rng jest niezwykle hojny, a płatne przedmioty wydają się przynosić graczowi korzyści tylko w nienadużywający sposób. Gorąco polecam tę grę każdemu, kto chce wyluzowanej, uroczej, łatwej do grania gry.
Botworld Adventure பாத்திரமேற்று விளையாடுதல் rnso
ta nowa aktualizacja przynosi tyle błędów
Fajna ale strasznie prześledzić czas czasu xd
System walki działa w czasie rzeczywistym, ale i tak nie możesz kontrolować robotów.
Napraw balans gry już od 8 lvl nie powinien nigdy przegrać do 5 lvl... to ciągły grind, aby coś ulepszyć, chyba że oczywiście zapłacisz im. Grafika nie jest świetna i boty pozostawiają wiele wyobraźni, ale najgorszy ze wszystkich postępów w grze jest prędkość ślimaka, chyba że im zapłacisz. Po prostu kolejna gra, w której możesz grindować tygodniami, a facet, który daje im pieniądze, za każdym razem cię pokona.
Nudy
Tyle błędów.
super ,gramy z synem
Bardzo fajnie na początku szybko staje się szalenie grindy trzeba zapłacić lub grać 24/7
Mega!!!
Bardzo fajna gra, ale nie mogę grać dłużej z powodu problemu z ogrzewaniem
Dobra gra, a jedynym błędem jest to, że czasami próbujesz gdzieś przejść, gra się zawiesza i musisz unikać miejsca, w którym gra jego.
Bardzo wciągająca gra.
Najwyraźniej nie możesz pokonać Astrid poziomu 6, będąc prawie na poziomie 9. Odinstalowany
Botworld Adventure રોલ પ્લેઇંગ wwox
Pierwotnie 5-gwiazdkowy, uwielbiam tę grę. Ale kiedy możesz korzystać ze strefy niebezpiecznej tylko raz dziennie i jest to WYMAGANE DO UAKTUALNIEŃ ŁODZI. nie doceniam bycia wyrzuconym po stracie 2 botów w turnieju 2 na 2, o którym nie wiedziałem, że istnieje, miałem dużo zdrowia botów, ale zmusiło mnie to do wycofania się po przegranej
nawet przy najniższych ustawieniach jakości bateria wyczerpuje się zbyt szybko. jak mam grać w tę grę, jeśli mój telefon nie działa. opis jest otwarty świat... to naciąganie...
Po pewnym czasie gry się nudzi. Gra jest dość monotonna
Ruoanlaitto peli Mania Tytöt Simulaatio esiu
wszystko jest super, tylko żałuję, że otoczenie było trochę bardziej wciągające. mam nadzieję, że możesz dodać więcej fajnych rzeczy do gry!
Świetna darmowa gra, w której nie musisz ciągle oglądać reklam. Szczęśliwie spędziłem nad tym ponad 30 godzin. Ale grind stał się ekstremalny i nie jest zabawny powyżej poziomu 20, więc teraz nie gram zbyt wiele.
Lol Myślałem, że mój telefon ma wirusa, ponieważ aplikacja naprawdę brzęczy, bałem się, odinstalowałem.
Ta gra jest tak zabawna i słodka do grania, że dialogi sprawią, że będziesz się śmiać, musi być więcej takich gier. Botworld to jeden z tych ukrytych klejnotów, w których myślisz „Dlaczego nie znalazłem tego wcześniej?” Kocham to. Jest urocza, postacie, dialogi, boty. Nie zmusza cię to do kupowania czegokolwiek, ale myślę, że w przyszłym sezonie to zrobię tylko dlatego, że zacząłem późno, dostanę przepustkę burmistrza. Grałem godzinami i ani razu nie miałem ochoty odłożyć gry. Kocham tą grę.
MÓJ smartfon z synem (Realme C11 2021) nie może zainstalować tych aplikacji, nawet wyszukiwanie 5 nie znajdzie tych aplikacji.
Dno Muł Wodorosty
Dobra gra. Jedynym minusem jest to, że nie mogę się rozwijać z powodu limitu energii.
Botworld Adventure Рольові yit
Botworld Adventure رول پلیئنگ gaz
do tej pory tak dobrze, po prostu osiągnąłem 20 lvl. Wygląda na to, że gra przechodzi techniczną zmianę. ewentualnie zapłacić za udział. trzeba jeszcze zobaczyć. 5-gwiazdkowa recenzja
Oceniłbym 0. Grałem w tę grę przez jakiś czas i nawet zapłaciłem za subskrypcję, ale wylogował mnie i nie mogę się ponownie zalogować. Strata 6 dolców i czasu.
Dobra grafika jest dobra, ale gra jest zła, gdy gra się zawiesi i wyjdzie z gry, gdy miałem nadzieję, że moje postępy zostały usunięte, więc muszę zacząć od nowa i to się powtarza. Nie zagram w tę grę, dopóki nie napraw to
Płać, aby wygrać po osiągnięciu 15 poziomu, a szkoda. Gra jest fajna, mechanika jest solidna, świat jest duży i kolorowy, a postacie są bardzo w porządku. Problemem jest limit postępu. Gdy zdobędziesz 15 poziom botów, gra naprawdę ukarze cię za nie kupowanie waluty premium, a nawet monet do gry. Wymagania, aby podnieść choćby jednego z botów, są absurdalne i potrzebujesz około 3 godzin grindowania, aby się do tego zbliżyć. Zwiększony drop rate lub rzadki, podnosimy ocenę.
Ta gra jest bardzo przyjazna dla nowych graczy i zapewnia mnóstwo zasobów i treści, które zapewniają zabawę przez dłuższy czas. system energetyczny w grze jest również bardzo dynamiczny, co pozwala na większą rozgrywkę w zależności od tego, jak dobrze sobie radzisz w każdej bitwie. Uważaj jednak, bardzo łatwo jest zanurzyć się w grze na wiele godzin. Gorąco polecam dla graczy w każdym wieku i w każdym wieku!
Botworld Adventure RPG wize
Botworld Adventure રોલ પ્લેઇંગ wwox
Utknąłem w strefie ładowania, a gra zawsze ma usterki plx napraw to jak najszybciej Dam ci pięć gwiazdek, gdy to naprawisz, dziękuję
okej
Aż do około 10 poziomu łodzi była to jedna z najlepszych gier na telefon, w jakie kiedykolwiek grałem, ale potem gra stała się tak ciężka, że okazuje się, że opłaca się wygrać. Wszyscy wrogowie skalują się do twojego poziomu, więc nie ma łatwego sposobu na zmielenie materiału. Co oznacza godziny grindowania w poszukiwaniu materiału na każdy poziom każdego bota lub płacenie szalonych kwot prawdziwych pieniędzy za każdy poziom. Dzięki, nie, dziękuję.